همتا مووی


a1_b5ra.jpg

اگر به دنبال بهترین سایت برای دانلود رایگان فیلم و سریال ایرانی و خارجی هستید، با ما در این مطلب همراه باشید.

ابتدا برای این که بتوانیم بهترین سایت دانلود فیلم و سریال را انتخاب کنیم، باید بدانیم که بهترین سایت چه ویژگی‌هایی دارد؟

ویژگی‌های بهترین سایت دانلود فیلم و سریال:

- دارای آرشیویی بروز و قدرتمند از فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی

- دارای دسته‌بندی کاربردی جهت دسترسی سریع به ژانر مورد علاقه

- دارای توضیحات و اطلاعات کامل از فیلم و سریال

- دارای رده بندی سنی

- دوبله فارسی و سانسور بودن فیلم‌ها و سریال‌ها

- فیلم‌ها و سریال‌ها باید دارای بالاترین و بهترین کیفیت باشند

- داراری تصاویر، تریلر یا تیزر از فیلم و سریال

- رایگان بودن فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی

- نیم بها بودن ترافیک دانلودی

- سریع، بروز و قدرتمند بود سایت

بهترین سایت:

حال کدام سایت دانلود فیلم و سریال وجود دارد که تمامی ویژگی‌های ذکر شده در بالا را یکجا داشته باشد؛ بله، همتا مووی بهترین سایت دانلود رایگان فیلم و سریال ایرانی و خارجی با لینک مستقیم و ترافیک نیم بها است که دارای آرشیو بزرگ و قدرتمند از جدیدترین فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی همراه با دسته بندی کاربردی و طراحی ساده و کاربرپسند برای دسترسی سریع به محتوای مورد نظر می‌باشد. به جرات می‌توان گفت که وبسایت همتا مووی نه تنها جزء بهترین سایت‌های دانلود فیلم و سریال ایران بلکه جزء برترین سایت‌های فارسی زبان ایران و جهان است.

بهترین سایت دانلود فیلم دوبله فارسی:

یکی از محبوب و پر طرف‌دار‌ترین خدمات وبسایت همتا مووی که دارای آرشیویی بروز و قدرتمند، دسته‌بندی کاربردی، توضیحات و اطلاعات کامل، رده بندی سنی و دیگر موارد ذکر شده، بهترین سایت دانلود فیلم دوبله فارسی در ایران و سایت‌های فارسی زبان جهان است که جدیدترین فیلم‌های سینمایی خارجی را با دوبله فارسی حرفه‌ای و امکان دانلود با لینک مستقیم و همچنین ترافیک نیم بها ارئه می‌کند.

بهترین سایت دانلود سریال دوبله فارسی:

اگر علاقه‌مند سریال‌های خارجی هستید و دوست دارید در کنار خانواده جدیدترین سریال‌های روز دنیا را با دوبله فارسی حرفه‌ای مشاهده کنید، قطعا وبسایت همتا مووی با دارا بودن آرشیویی بروز و قدرتمند می‌تواند به تنهایی شما را از مراجعه و گشت گذار در اینترنت به جهت پیدا کردن سریال دوبله فارسی بی‌نیاز کند؛ زیرا سایت همتا مووی بهترین سایت دانلود سریال دوبله فارسی در ایران و سایت‌های فارسی زبان دنیا است که جدیدترین سریال‌های خارجی را با دوبله فارسی حرفه‌ای و امکان دانلود با لینک مستقیم و همچنین ترافیک نیم بها ارئه می‌کند.

بهترین سایت دانلود رایگان فیلم ایرانی:

اولین، برترین، بزرگ‌ترین و بهترین سایت دانلود رایگان فیلم ایرانی با آرشیویی از جدیدترین فیلم‌های ایرانی در همه ژانرها، رایگان سایت همتا مووی می‌باشد. لازم به ذکر از که شما می‌توانید فیلم‌های ایرانی را در وبسایت همتا مووی با لینک مستقیم رایگان و ترافیک نیم بها دانلود نمایید.

به طور کلی وبسایت همتا مووی بهترین وبسایت ایرانی دانلود رایگان فیلم و سریال ایرانی و خارجی می‌باشد که دارای محتوای مناسب برای خانواده‌های ایرانی و فارسی زبان می‌باشد که تمامی خدمات آن به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود. برای دانلود رایگان فیلم و سریال ایرانی و خارجی کافی است تا آدرس دامنه hamtamovie.asia را در مرورگر خود وارد کنید یا نام همتا مووی را در موتور جستجوی گوگل تایپ کنید تا وارد رایگان سایت همتا مووی شوید.

رایانه کمک مرکز عیب یابی کامپیوتر


 

 خبرگزاری آریا- با شیوع موج جدید بیماری کرونا بیشتر کاربران فعالیت های خود را در خانه و به صورت دورکاری انجام می‌دهند به همین دلیل استفاده افراد از اینترنت و کالاهای دیجیتالی مانند کامپیوتر و لپ تاپ افزایش یافته است به طوری که اکنون درون منزل یا دفتر کار هر فردی حتما چند مورد از دیوایس های هوشمند دیده می‌شود.

 

اما به وجود آمدن مشکلات کامپیوتری و سیستمی در دستگاه‌های هوشمند امروزی امری اجتناب ناپذیر بوده و با وجود شرایط کرونا رفتن به بیرون از منزل برای رفع مشکلات کامپیوتری و تلفن همراه به شدت خطرناک است. اما چگونه می‌توانیم بدون مراجعه به مراکز خدمات کامپیوتری متفرقه مشکل دستگاه خود را رفع کنیم؟

s3_g0hd.jpg

در چنین مواقعی بهترین راه حل مشکل از طریق تماس تلفنی است. با ما همراه باشید تا بیشتر با خدمات رایانه کمک آشنا شویم.

خدمات کامپیوتری غیر حضوری

یک ساعت را در نظر بگیرید تا زمانی می‌تواند به درستی فعالیت خود را انجام دهد که تمام چرخ دهنده های آن به درستی کار خود را انجام دهند. قطعات دیجیتالی هم از این قانون پیروی می‌کنند و اگر بخشی دچار اختلال شود کل فرایند دستگاه دچار مشکل شده و کامپیوتر یا لپ تاپ شما نیاز به تعمیرات سخت افزاری یا نرم افزاری دارد.

بنابراین وجود یک مرکز پشتیبانی و خدمات کامپیوتری تلفنی که به صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به کاربران در هر نقطه از کشور باشد امری کاملا مهم تلقی می‌شود که می‌تواند به صورت حضوری و غیر حضوری به راه حل مشکلات کامپیوتری و تلفن همراه کاربران بپردازد.

 

رفع مشکلات کامپیوتر با تلفن

همانطور که در ابتدا به آن پرداختیم، وظیفه مرکز رایانه کمک، پشتیبانی کامپیوتری تمامی کاربران است که دیوایس آنها به هر دلیلی دچار مشکل شده و به اورژانس کامپیوتری نیاز دارند.

رایانه کمک با دارا بودن کارشناسان متخصص در زمینه های مختلف به سرعت دستگاه شما را بررسی کرده و پس از عیب یابی به رفع ایراد سیستم شما می‌پردازند. این مجموعه برای هر نوع دیوایسی، متخصص مخصوص به خود را دارند و امکان عیب‌یابی و رفع مشکل (کامپیوتر، تلفن همراه، مک، شبکه، پرینتر و...) در کمترین زمان ممکن را دارد.

اکنون تصمیم با شماست، می‌توانید با این شرایط که همه‌گیری بیماری به شدت افزایش یافته است به بیرون رفته و پس از اتلاف انرژی و زمان بسیار، سیستم خود را برای رفع ارور های کامپیوتری به خدمات رایانه ای متفرقه و رایگان بسپارید و یا از خدمات حل مشکل کامپیوتر از راه دور رایانه کمک بهره مند شوید. برای رفع مشکل و ارتباط با رایانه کمک با شماره 9099071540 از طریق تلفن ثابت و با شماره  0217129 از طریق تلفن همراه با کارشناسان حل مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری در ارتباط باشید.

راه حل مشکلات کامپیوتری در منزل

یکی دیگر از خدماتی که توسط شرکت رایانه کمک به کاربران ارائه می‌شود، بررسی و رفع مشکل کامپیوتر در محل است. اگر کاربران عزیز ما به هر دلیلی نتوانند از طریق تلفن با ما در ارتباط باشند، این امکان وجود دارد که با ثبت سرویس، کارشناسان فنی به محل آنها اعزام شوند.

زیرا برخی مواقع ممکن است مشکل کاربران نیاز به بررسی دقیق کامپیوتری داشته باشنید، در چنین مواقعی کارشناسان ما پیشنهاد می‌کنند که کاربران از طریق سایت اصلی رایانه کمک به ثبت سرویس حضوری برای عیب‌یابی و تعمیر کامپیوتر در محل اقدام کنند. مزیت این سرویس این است که کاربران نیازی به خارج کردن دیوایس خود ندارند زیرا پس از پر کردن فرم درخواست تعمیرکار کامپیوتر، کارشناسان ما با آنها تماس گرفته و پس از هماهنگی های لازم، به محل آنها اعزام می‌شوند تا دستگاه آنها را بررسی و به رفع مشکل کامپیوتر در محل بپردازند.

 

عیب یابی و تعمیر کامپیوتر در منزل به چه صورت است؟

زمانی که به هر دلیل دیوایش شما نتواند به درستی فرایند عادی خود را طی کند، لازم است علت این موضوع شناسایی و رفع شود. تعمیر کامپیوتر خانگی هم دقیقا بر همین اصل بنا شده است تا زمانی که کاربران به هر دلیل با ایراد کامپیوتر روبرو شده اند بدون هیچ زحمتی کارشناسان ما در محل حاظر شده و به رفع مشکل کیس کامپیوتر با لپ تاپ شما بپردازند.

این نوع خدمت مزیت های مختلفی نسبت به سایر دارد که از اصلی ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

1. امنیت اطلاعات

 اولین مزیتی که در سرویس کامپیوتر در محل وجود دارد، امنیت اطلاعات کاربران است. بسیاری از افراد جامعه بر روی کامپیوتر خود اطلاعات خصوصی یا محرمانه نگهداری می‌کنند که علاقه ندارند که افراد متفرقه به آنها برسد. بنابراین با خدمات تخصصی کامپیوتر در محل، تمام مراحل عیب‌یابی و تعمیر قطعات رایانه در مقابل شما انجام می‌شود و می‌توانید نسبت به هر مرحله کاملا واقف باشید.

2. کارشناسان متخصص خدمات کامپیوتر

 مورد بعدی که اهمیت دارد، تسلط کارشناس های است که قرار است دستگاه شما را بررسی کنند، امروزه با توجه به هزینه و افزایش شرکت های ساخت قطعات الکترونیکی، فردی که بتواند با قسمت های سخت افزای کامپیوتر آشنا بوده و در کمترین زمان ممکن مشکل آن را برطرف کنند، بسیار ارزشمند است. از این جهت کارشناسان فنی رایانه کمک به سرعت دیوایس شما را بررسی کرده و پس از آن اقدام به تعمیر دستگاه می‌کنند.

3. هزینه تعمیرات کامپیوتر

و در آخر بهتر است به هزینه اشاره کنیم. بیشتر کاربران بودجه مشخصی را برای تعمیرات و ارتقا کامپیوتر یا لپ تاپ خود کنار می‌گذارند اما باید گفت که هیچ هزینه ثابتی در این زمینه وجود ندارد و بسته به شرایط افراد سنجیده و به آنها اعلام می‌شود، اما نیازی نیست نگران هزینه های اضافی باشید زیرا کارشناسان ما در زمان بررسی دستگاه تمام قسمت های دیوایس شما را بررسی کرده و هزینه منصفانه برای تعمیر کامپیوتر برای شما مدنظر گرفته می‌شود.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم به معرفی خدمات رایانه کمک بپردازیم که با بهره‌گیری از آنها می‌توانید مشکلات کامپیوتری خود را رفع کنید. حل مشکلات سیستم های کامپیوتری و لپ تاپ در محل اقدامی است علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه کاربران، از جان کاربران در برابر همه‌گیری بیماری محافظت می‌کند.

منبع : www.aryanews.com

استارلینک در اوکراین فعال شد


استارلینک در اوکراین فعال شد

در طی حمله روسیه به اوکراین، اینترنت این کشور نیز دچار اختلال شده و کاربران در این کشور نمی‌توانند به راحتی به فضای آنلاین دسترسی پیدا کنند.

همین امر سبب شد وزیر تحول دیجیتال اوکراین نیز از ایلان ماسک بخواهد که اینترنت ماهواره‌ای استار لینک را در این کشور فعال کند. همچنین ایلان ماسک به چنین درخواستی جواب مثبت داده و اینترنت استارلینک در این کشور فعال شده است.

وزیر تحول دیجیتال اوکراین نیز در طی چند ساعت اخیر در صفحه توییتری خود چنین درخواستی را از ماسک کرده بود:

در حالی که تلاش می‌کنی در مریخ کلونی بسازی، روسیه در تلاش برای اشغال اوکراین است. در حالی که موشک‌های شما با موفقیت از فضا فرود می‌آیند، راکت‌های روسی به غیرنظامیان حمله می‌کنند. از شما می‌خواهیم ایستگاه‌های استار لینک را برای اوکراین فراهم کنید

فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در اوکراین

s3_ebzj.jpg

ایلان ماسک در پاسخ به توییت میخائیلو فدوروف، وزیر تحول دیجیتال اوکراین از فعالسازی استارلینک در این کشور خبر داده و گفته است ترمینال‌های بیشتری را به اوکراین نیز ارسال می‌کند.

سرویس استارلینک اکنون در اوکراین فعال است. ترمینال‌های بیشتری در راه این کشور قرار دارند.

همانطور که می‌دانید، برای دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به تجهیزات ویژه‌ای یا گیرنده نیاز است. به همین دلیل ایلان ماسک علاوه بر اعلام فعالسازی سرویس اینترنت ماهواره‌ای اسپیس ایکس در اوکراین، از ارسال این تجهیزات به این کشور خبر داده است.

اینترنت در بخش‌های مختلفی از اوکراین تقریبا از دسترس خارج شده است و استارلینک نیز می‌تواند افراد ساکن در این مناطق را مجدد به دنیای آنلاین متصل کند.

درواقع این فناوری می‌تواند اینترنت را در مناطق دور افتاده در اختیار کاربران قرار دهد؛ هرچند که هزینه بالاتری نسبت به اینترنت عادی دارد.

اکنون باید منتظر ماند و دید این فناوری چه برنامه‌هایی برای اوکراین دارد و ایلان ماسک از چه مسیری و تا چه زمانی می‌خواهد ترمینال‌های اینترنت ماهواره‌ای شرکت اسپیس ایکس را در اختیار کشور جنگ ‌زده اوکراین قرار دهد.

تاریخچه استارلینک

اسپیس ایکس برای نخستین‌بار در سال 2018 دو ماهواره‌ی مخابراتی با نام‌های تَن تَن A و تن تن B را برای آزمایش اینترنت ماهواره‌ای به مدار پایینی زمین نیز فرستاد. پس از انجام آزمایش‌های مختلف، اسپیس ایکس خط تولید ماهواره‌های خود را در ردموند واشینگتن راه اندازی کرد تا اولین محموله‌ی 60 تایی از ماهواره‌های استارلینک را در اواسط سال 2019 با نام v0.9 و یا نسخه‌ی نه دهم را به فضا پرتاب کند. درواقع این دسته‌ی 60 تایی آزمایشی بود و اکنون از رده خارج شده است و به مرور زمان وارد جو زمین می‌شود.

در کل تمام ویژگی‌ها و مشخصات ماهواره‌های استارلینک در وهله‌ی اول برای پایین آوردن قیمت نهایی ماهواره طراحی شده‌اند، نه انقلابی و اولین بودن. در حال حاضرنیز ماهواره‌هایی با فناوری‌های مشابه یا پیشرفته‌تر نسبت به استارلینک در مدار وجود دارند؛ اما هیچ‌ یک از آن‌ها ازلحاظ قیمتی قابل مقایسه با استارلینک نیستند. به عنوان مثال قیمت ماهواره‌های ایریدیوم 5 میلیون دلار به‌ازای هر ماهواره است؛ این درحالی‌ است که قیمت تمام‌شده‌ی ماهواره‌های استارلینک 20 برابر ارزان‌تر و تنها برابر با 250 هزار دلار به ‌ازای هر ماهواره تخمین زده خواهد شد.

برای نخستین‌بار در تاریخ، شرکتی فضایی در حال تولید ماهواره به‌ صورت انبوه در خط تولید کارخانه است. این کار موجب می‌شود هزینه‌ی نهایی ماهواره که تا پیش از این به‌ صورت تکی و در شرایط لابراتواری ساخته می‌شد؛ بسیار کاهش پیدا کند. در حال حاضر اسپیس ایکس ماهیانه 120 ماهواره تولید می‌کند.

مکانیزم جدا شدن ماهواره‌های استارلینک از مرحله‌ی دوم موشک در مدار نیز منحصربه‌فرد است. تا قبل از ماهواره‌ها با استفاده از مکانیزم‌های فنری یا انفجاری پایروتکنیک از مرحله‌ی دوم موشک جدا می‌شدند که پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. اسپیس ایکس اما برای پیاده‌ کردن ماهواره‌ها در مدار ابتدا مرحله‌ی دوم موشک را به‌ دور خود می‌چرخاند و سپس با رهاسازی میله‌ای که ماهواره‌ها را در کنار هم نگه ‌داشته است، هر 60 ماهواره را به‌ صورت یک‌جا در مدار رها می‌کند. ماهواره‌ها سپس به دلیل نیروی مرکزگرای ناشی از چرخش مرحله‌ی دوم، به آرامی از یکدیگر جدا می‌شوند.

برخلاف سایر ماهواره‌ها، ماهواره‌های استارلینک تنها در یک سمت خود پنل خورشیدی دارند؛ اما همین پنل به ‌قدری بزرگ است که مجموع مساحت آن‌ها در هر پرتاب 60 تایی، از مجموع مساحت پنل‌های خورشیدی ایستگاه بین‌المللی فضایی بیشتر است. استفاده از تنها یک پنل یکپارچه در یک سوی ماهواره یکی دیگر از تصمیماتی است که به آسان‌سازی فرایند ساخت، سهولت باز شدن ماهواره در مدار و درنهایت پایین آمدن قیمت تمام‌ شده نیز کمک می‌کند.

استارلینک برای ارسال و دریافت داده هم در ماهواره و هم در دیش سمت کاربر، از آنتن‌های خاصی به‌ نام آنتن آرایه فازی Phased Array Antenna استفاده می‌کند. ویژگی جالب این آنتن‌ها این است که بدون نیاز به چرخیدن فیزیکی، تنها با استفاده از قابلیت برهم‌نهی امواج، می‌توانند سیگنال ارسالی خود در باند فرکانسی Ku و Ka را در جهت‌های مختلف ارسال کنند.

اگر به دنیای ارز دیجیتال، متاورس و NFT علاقه‌مند هستید پیشنهاد می‌کنیم به وبسایت ایران متا مراجعه کنید. در ایران متا ما اخبار روز متاورس و ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار می‌دهیم و از هیچ خبر جدیدی در این حوزه بی‌اطلاع نخواهید ماند.

 

 

 

 

نقش مهم فایروال ها در امنیت شبکه سازمانی و اطلاعات شرکتی شما


نقش مهم فایروال ها در امنیت شبکه سازمانی و اطلاعات شرکتی شما

 

در این مقاله به نقش مهم فایروال ها در امنیت و همچنین مزایای آن خواهیم پرداخت. با پیشروی بیشتر دنیای تجارت به سمت دیجیتالی شدن، تمرکز سازمان های آینده نگر بر امنیت سیستم های خود در برابر تهدیدات، یک ضرورت به شمار می آید. یکی از روش های رسیدن به این امنیت که از اوایل دهه 1980 به کار گرفته می شود، استفاده از فایروال ها  می‌باشد.

دیهی است به مرور زمان و با پیشرفت حملات، روش هایی که سازمان ها به منظور محافظت از تجارت خود در پیش می گیرند نیز می بایست تغییر کرده و به روز شوند. قابل ذکراست  که Next Generation Firewalls  یا همان NGFW ها که در دنیای دیجیتالی امروز، به عنوان جدیدترین روش به منظور محافظت از بیزینس ارائه شده، قادر است با ادغام برترین بخش های تکنولوژی گذشته با فناوری های روز دنیا، عملکردی بهینه در حوزه امنیت ارائه کند.

بیشتر بخوانید : معرفی فایروال های امنیتی فورتی نت مناسب با شرکت و کسب و کار سازمانی شما

پنج مورد از برترین مزایای فایروال (firewall)

آگاهی و شناخت از  فایروال ، نخستین گام در راستای رشد سالم و ایمن کسب و کار و تجارت شما در عصر دیجیتالی محسوب می شود. حتی اکر بخش کوچکی از تجارت شما بر تکنولوژی و شبکه متکی باشد، باز هم رعایت ، یک امر مهم به حساب می آید. در صورت بروز تهدیدات، بدافزارها (malware) و هکرهایی که سعی بر دسترسی به داده ها و سیستم های شما دارند، این فایروال است که نقش اولین خط دفاعی را ایفا می کند. از این جا می توان به اهمیت فوق العاده آن پی برد.

  •  Monitors Network Traffic (نظارت بر ترافیک شبکه)

نظارت بر ترافیک شبکه یکی از مهم ترین مزایای امنیتی firewallها می باشد. قابل ذکر است داده های ورودی و خروجی از سیستم های سازمان، قادر به ایجاد فرصت هایی برای تهدید و به خطر انداختن عملکرد سازمان هامی باشند. حال فایروال ها با قدرت نظارت و پردازش ترافیک شبکه و با کمک قوانین و فیلترهای از پیش تعیین شده، اقدامات امنیتی را انجام می دهند. در ضمن شما می توانید با کمک یک تیم IT مجرب، سطح محافظت از سیستم های خود بر اساس دیتای ورودی و خروجی از فاایروال را مدیریت نمایید.

 Stops Virus Attacks (متوقف ساختن حملات ویروسی)

هیچ تهدیدی نمی تواند سریع تر و سخت از حملات ویروسی، منجر به بروز مشکل و از کار افتادگی عملکرد دیجیتالی گردد. روزانه صدها هزار تهدید جدید گسترش می یابد، از این رو یک سیستم دفاعی به منظور برقراری محافظت از داده ها، بسیار مهم و حیاتی می باشد. یکی از مشهودترین مزایای فایروال ها، قابلیت کنترل و نظارت بر نقاط ورودی سیستم ها جهت جلوگیری از حملات ویروسی می باشد. هزینه خسارات ناشی از حملات ویروسی بسته به نوع آن ویروس ، معمولا بسیار بالا خواهد بود.

  • Prevents Hacking  (جلوگیری از هک شدن)

متاسفانه با پیشرفت روند مشاغل به سمت دیجیتالی شدن، شاهد فعالیت بیشتر مهاجمان و هکرها می باشیم. از طرفی با افزایش ، فایروال ها اهمیت فوق العاده ای پیدا می کنند، زیرا فایروال ها قادر هستند به بهترین شکل ممکن مانع از دسترسی های غیرمجاز به داده ها، ایمیل ها، سیستم ها و غیره گردند. حتی می توان گفت یک فایروال (firewall) می تواند فعالیت های هکرها را به طور کامل مسدود نموده و یا مانع آن ها در انتخاب یک هدف در دسترس تر گردد.

  • Stops Spyware (متوقف ساختن جاسوس افزارها)

در این دنیای داده محور، بزرگ ترین مزیت مورد نیاز، متوقف ساختن جاسوس افزارها (spyware) می باشد تا  امکان دسترسی به سیستم ها را مسدود نمایند. با پیچیده تر شدن و غیر قابل نفوذتر شدن سیستم ها، نقاط ورودی برای مجرمان سایبری به منظور دسترسی به داده ها نیز افزایش می یابد. یکی از رایج ترین روش هایی که افراد غیر مجاز به منظور دسترسی به داده ها استفاده می کنند، به کارگیری spywareها (جاسوس افزار) و malwareها (بدافزارها) می باشد. به طور کلی این نرم افزارهای مخرب با هدف ورود به سیستم سازمان ها، کنترل رایانه ها و همچنین سرقت داده ها طراحی شده اند. لازم به یادآوری است که فایروال ها در مسدود کردن این نرم افزارهای مخرب، کمک شایانی می نماید.

  • Promotes Privacy  (حفظ حریم خصوصی)

یکی از مزایای اساسی استفاده از فایروال ها، حفظ حریم خصوصی می باشد. هر سازمانی با کمک فایروال قادر به ایمن نگه داشتن داده های خود و مشتریان و در نتیجه جلب اعتماد آن ها می باشد. بدیهی است تا زمانی که روش های بسیاری برای جلوگیری از نفوذ در دسترس می باشد، از دست دادن داده ها یک سهل انگاری بزرگ به شمار می رود. به علاوه، از سیستم های به روز data-protection می توان به عنوان یک مزیت رقابتی در فروش برای مشتریان استفاده کرد. از این مزیت بزرگ می توان در راستای افزایش داده های مهم و حیاتی استفاده نمود.

 معایب فایروال های نسل اولیه

متاسفانه راه حل های سنتی دارای محدودیت ها و اشکالاتی بودند. این امکان وجود دارد که این ایرادات و اشکالات فایروال های سنتی را به خطر بیاندازند و همچنین باعث بروز مشکلاتی در منابع امنیت سازمانی  می گردند. اگرچه در اکثر مواقع بودن فایروال های سنتی بهتر از نبودن آن ها است، ولی باید مواردی مانند فشار وارده بر تیم IT، سرعت شبکه و بودجه امنیت دیجیتال را نیز محاسبه نمود.

  • Application Awareness Limitations  یا محدودیت های آگاهی از برنامه ها

یکی از معایب فایروال های ابتدایی این است که قدرت پردازش و بازرسی دقیق را نسبت به NGFW  در استفاده از برنامه ها  (application)وجود ندارد. لازم به ذکر است NGFW این امکان را به کاربران می دهد که برنامه های در حال استفاده در شبکه را مشاهده نمایند و همچنین امکان کنترل آن برنامه ها و محدود کردن استفاده از آن ها را نیز فراهم می کند. اما انعطاف پذیری در کنترل برنامه ها توسط فایروال های سنتی امکان پذیر نمی باشد.

  •  Issues with Network Speed ( مشکلات مربوط به سرعت شبکه)

بسیاری از فایروال های ابتدایی در بخش   دارای محدودیت های فراوانی هستند که این امر منجر به افزایش ترافیک و در نهایت پایین آمدن سرعت شبکه و همچنین افزایش هزینه ها خواهد شد. در ضمن برای عملیاتی که نیاز به مقیاس پذیری دارند، Policy ها و پروتکل های امنیتی دیگری اضافه می شود که این امر را نمی توان ایده آل دانست.

·

  • Logistical Drawbacks  (ایرادات لجستیکی)

بسیاری از فایروال های سنتی قادر نیستند خود را با بخش های در حال تغییر سیستم و عملکردهای سازمانی تطبیق دهند. بنابراین به مدیریت و نگهداری گسترده نیاز دارند و در تلاش هستند که خود را با فضای ابری تطبیق دهند.

به علاوه، مدیریت قوانین و سیاست های اجرا شده در یک شبکه اصلی می تواند خسته کننده باشد و در نتیجه باعث شود به بخش های فناوری اطلاعات فشار وارد شود. این امر باعث به وجود آمدن راه هایی جهت نفوذ و همچنین محدودیت های عملکردی می گردد.

  •  Lack of Evolution Capabilities  یا عدم توانایی در تکامل

چشم اندازهای امنیتی همواره با ظهور تهدیدات جدید در حال تغییر است. تقریبا غیر ممکن است که بتوان بدون ایجاد تغییرات و اعمال محدودیت های سنگین بر روی توانایی های تیم یا بیزینس، به ایجاد محافظت موثر دست یافت. از طرفی نصب مجدد برنامه های محافظتی جدید در هر سیستم، علاوه بر این که هزینه بالایی دارد، وقت گیر است و همچنین با  سیستم های محافظتی منسوخ و ناقص خود، فرصت هایی را برای آسیب پذیری ایجاد می کند.

 

 

Intrusion Detection در دوربین مدار بسته


Intrusion Detection در دوربین مدار بسته

تشخیص ورود غیر مجاز Intrusion Detection در دوربین مدار بسته، برای شناسایی ورود غیر مجاز افراد به یک محیط یا منطقه طراحی شده است. از این قابلیت در مکان های تجاری، صنعتی و نظامی برای محافظت در برابر سرقت، خرابکاری یا ورود غیر مجاز افراد استفاده می شود، معمولا این قابلیت اطلاعات مربوط به رویداد های رخ داده را ثبت کرده، و مدیران اماکن را از وقایع مهم با خبر می کند. از جمله مزایای وجود این قابلیت در اماکن مختلف می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • شناسایی مشکلات با استفاده از سیاست های امنیتی
  • مستند سازی تهدیدات موجود
  • جلوگیری از نقض قوانین امنیتی

با ادغام سیستم های تشخیص نفوذ با سیستم های نظارت تصویری مدار بسته، امکان ضبط خودکار فعالیت های مزاحمین و خرابکاران فرآهم شده است. همچنین با اتصال این فناوری به سیستم های ضد سرقت مانند قفل شدن خودکار درب ها می توان امکان کنترل دسترسی بیشتری را برای افراد مختلف فرآهم نمود.

 

نحوه عملکرد سیستم تشخیص نفوذ

قابلیت تشخیص نفوذ یکی از مجموعه ویژگی های هوشمند دوربین های مداربسته تحت شبکه است. اگر فردی وارد منطقه غیر مجازی که به وسیله پارامترهای مجازی در نرم افزار از پیش تعریف شده است شود، دوربین به طور خودکار این رویداد را تشخیص داده و با به کار انداختن سیستم های آلارم اطلاع رسانی می کند.

 

 

 

نحوه عملکرد آن بدین شکل است که با استفاده از الگوریتم های تعریف شده در سیستم نرم افزاری خود به تجزیه و تحلیل جزء به جزء ابعاد و ویژگی های ظاهری سوژه می پردازد این امر تا حدود زیادی دقت عملیات را بالا برده و مانع از ایجاد آلارم های کاذب (False alarm) می گردد.

 

نحوه فعالسازی تشخیص نفوذ دوربین مداربسته

روش استفاده از تشخیص ورود غیر مجاز Intrusion Detection در دوربین مدار بسته در چند مرحله زیر شرح داده شده است:

  1. تعیین محدوده: ابتدا بر روی چک باکس Enable Intrusion Detection کلیک کنید. بر روی Draw Area کلیک کرده و محدوده دلخواه را با کشیدن یک باکس مستطیلی فرضی تعریف و مشخص می نماییم. دقت کنید که در هنگام کشیدن این باکس مستطیلی انتهای خطوط به کاملا وصل شوند. در دوربین های سری اسمارت امکان پوشش 4 منطقه به طور همزمان وجود دارد. برای پاک کردن مستطیلی که کشیده اید می توانید بر روی گزینه Clear کلیک کنید. همچنین پارامتر های هر منطقه می تواند به صورت جداگانه تعریف شود.
  2. آستانه زمانی (Threshold): حال نوبت به تنظیمات منطقه مورد نظر می رسد پس از مشخص نمودن محدوده دلخواه نوبت به تنظیم آستانه زمانی یا Threshold است. منظور از آستانه یا Threshold در واقع مدت زمانی است که جهت به صدا در آمدن آلارم ها پس از ورود سوژه نفوذی نیاز است. دامنه آستانه زمانی می تواند از 0 تا 10 ثانیه باشد. اگر این عدد را بر روی صفر بگذارید بلافاصله پس از ورود سوژه به محدوده آلارم به صدا در می آید.
  3. میزان حساسیت (Sensivity): مفهوم دیگری که در تنظیمات تشخیص نفوذ وجود دارد مفهوم حساسیت یا Sensivity است که می تواند از 0 تا 100 درصد باشد. مقادیر مربوط به آن ابعاد سوژه را در مقایسه با منطقه مورد نظر تحلیل و بررسی می نماید. بدین ترتیب تنها ورود سوژه هایی با ابعاد مشخص و از پیش تعیین شده منجر به به صدا در آمدن سیستم های آلارم می گردد.
  4. تعیین میزان درصد ابعاد سوژه: این گزینه تعیین می کند که چه میزانی از سوژه که منطقه مورد نظر را اشغال می کند باعث فعال شدن آلارم ها می شود. مقدار این پارامتر در محدوده 100-1 است. برای مثال اگر عدد آن را بر روی 50% با وارد شدن نیمی از سوژه به منطقه آلارم ها به صدا در می آیند.

 

تفاوت بین تشخیص نفوذ و تشخیص حرکت (Motion Detection)

قابلیت تشخیص حرکت هایک ویژن می تواند سوژه های متحرک را در منطقه تعریف شده تشخیص دهد و اقدام لازم را در ابطه با آن انجام دهد برای مثال عملیات ضبط را شروع کند و یا آلارم ها را به صدا در آورد در این روش برای اینکه سوژه مورد نظر به درستی تشخیص داده شود و از آلارم های کاذب جلوگیری شود بسته به مکان مورد نظر می توان از تنظیمات عادی یا پیشرفته استفاده نمود.

اما در قابلیت تشخیص نفوذ، ورود غیر مجاز به منطقه مورد نظر مد نظر است و در صورت نفوذ سوژه به آن آلارم ها به صدا در می آیند. در قابلیت تشخیص نفوذ زمانی که طول می کشد تا ورود سوژه به منطقه مورد نظر تشخیص داده شود و نسبت به آن اقدامی صورت گیرد (برای مثال فعال شدن زنگ های هشدار) بسیار مهم است.

 

چگونه از وقوع آلارم های کاذب جلوگیری نمائیم؟

یکی از مشکلاتی که در استفاده ازتشخیص ورود غیر مجاز Intrusion Detection در دوربین مدار بسته وجوزد دارد این است که گهگاه در زمان فعال بودن آن به اشتباه آلارم های کاذب ارسال می کند برای جلوگیری از این مسئله باید 4 پارامتر را در نظر بگیرید:

  1. منطقه مورد نظر
  2. آستانه زمانی (بین تشخیص و اقدام)
  3. میزان حساسیت
  4. ابعاد سوژه های مختلفی که برای نرم افزار تعریف می شوند

در بررسی که انجام شده بین تصاویری که به درستی تشخیص داده شده اند و آنهایی که آلارم کاذب داشتند می بایست یک نکته مهم را در نظر گرفت و آن تعیین ابعاد دقیق سوژه (به صورت درصد) است. برای مثال اگر درصد را بسیار کم در نظر بگیرید آلارم های مربوط به ورود سگ و گربه و … را نیز دریافت می کنید.

همچنین نسبت ابعاد سوژه به ابعاد منطقه مورد نظر نیز مهم است و باید توجه داشت که درصدی که برای ابعاد سوژه انتخاب کرده اید چه میزان از محدوده مورد نظر را اشغال می کند. نکته دیگری که در بررسی ها مشخص شد آلارم های کاذبی است که بر اثر عوامل دیگر مانند نور چراغ ماشین ها یا رد شدن حشرات ایجاد می شوند که در حد کمتر از یک ثانیه اتفاق می افتند. پس آستانه زمانی را نباید بسیار پایین در نظر گرفت.

  1. قابلیت تعقیب هوشمند (Smart Tracking) دوربین مداربسته
  2. دوربین مداربسته ضد آب چیست؟
  3.  EOC در دوربین مدار بسته
  4. فناوری های EIS و OIS